Vaga – horoskopski znak i ljubav

Horoskopski znak Vaga
Horoskopski znak Vaga

Posle nekih ozbiljnih tema, valja se malo i razonoditi, pa u ovom postu predstavljamo vam karakteristike horoskopskog znaka vage.

Svaka Vaga u adolescenciji mašta o tome da nađe svoju srodnu dušu, princa ili princezu iz svojih snova. Na tom putu, iskustva – kako pozitivna, tako i negativna, drame, slomljena srca i razočarenja oblikovaće njihove osobine na najneobičniji način. Ljubav ili raskid sa voljenom osobom u najvećoj meri će uticati na Vage, iako njihov veseli i srećni izgled možda to ne odaje na prvi pogled.

U takvim trenucima se Vage isključuju iz događaja u spoljašnjem svetu i mnogo toga se dešava u najdubljim delovima njihove psihe, mnogo više nego što njihovi najbliži mogu da pretpostave. Mnoge Vage nakon neispunjenih dečijih snova ipak uspevaju da ostvare nezavistan život i stvore imidž nekoga ko uživa u “prisnoj vezi”. Čak štaviše, mogu da pobegnu i u suprotnost i postanu izuzetno sposobni poslovni ljudi. Njihov šarm će im pomoći prilikom sklapanja posla i prijateljstava sa moćnim ljudima. Ali u poslu i uživanju biće puno prilika kada će Vage reći “da” umesto “ne” i to može ugroziti njihov mir.

Šta mislite, da li je horoskop opravdan u naučnom svetu?


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Popunite *

Copyright Doktor online 2019
Tech Nerd theme designed by FixedWidget