Zatezanjem lica do mladalačkog izgleda

Lice bez mitisira

Starenje je momenat života, sasvim je u redu da starimo onako kako želimo. Proces starenja je nekako najuočljiviji na našem čelu gde se pojavljuju i prve brazde bori. Kod nekog su one uočljivije i više izraženije kod nekog manje. Možda su osobe sa manje izraženim borama na čelu u prošlosti bili malobrojni srećnici. Danas srećnik može biti svako, jer estetska hirurgija može rešiti svaki naš nedostatak koji imamo i koji lomi i nipodištava naše samopouzdanje.

Frontalni deo zahvata veću površinu našeg lica, čelo je tu najdominatnije. Postupak zatezanja lica i trajanje zavise od stanja lica pacijenta a zatezanje samo čela traje do dva sata i izvodi se uz pomoć lokalne anestezije, gde se rez pravi u predelu lica koji je bliži kosmatom delu glave. Višak kože se odstranjuje i pruža se vedar izgled. Na taj način ožiljak je manje uočljiv. Prilikom zatezanja čela mogu se podići i obrve, pa tako našem licu možemo omogućiti mladalački i egzotičniji izgled. Izborano čelo postaje samo deo naše prošlosti.

Zahvat je bezbolan a od neželjenih dejstva mogu se javiti otoci koji se povlače desetak dana nakon oepracije. Posle tri dana može se normalno oprati kosa. Za samo par dana nakon opeacije moguće je vraćanje svakodnevnim aktivnostima, što ovom zahvatu pruža ogromnu prednost.  Ponovo ćete moći da se smejete i ljutite bez suzdržavanja, nosite frizure kakve ste oduvek želeli bez skrivanja. Prednosti zatezanja lica i čela su zaista velike.

Kome je namenjeno zatezanje lica – Face Lifting

Pacijenti su svih životnih dobi i uključena su oba pola podjednako. Već prilikom prvog pregleda kod hirurga pravi se plan o tome kako će izgledati lice nakon intervencije. Rez može biti od četiri do šest centimetra. Odobrenje pacijenta je od ključnog značaja, kao i preporuka doktora u čije se ruke prepuštamo. Bitno je da se stvori poverenje i sa jedne i sa duge strane jer zadovoljstvo treba da bude obostrano. Prilikom face liftina ili zatezanja čela pacijenti se obično odlučuju i za podizanje obrva i kapaka, te se tako dobija efetkivniji izgled.

Usled prirodne gravitacije koža se spusta, ali se uz pomoć plastične hirurgije ona podmlađuje deset do petnaest godina. Morate da priznate da ove godine nisu male. Estetska hirugija ima antigravitaciono dejstvo, dakle tok estetske hirurgije je suprotan od toka majke prirode kojoj smo svi izloženi. Takođe genetika može imati uticaja ali i ona odlično posustaje efektima plastične hirurgije.

Estetska hirurgija je nekada bila samo privilegija bogatih. Međutim, danas usavršavanjem tehnologije i procedura estetska hirurgija je pristupačna svima kojima žele da uživaju u njenim čarima i pogodnostima. Procvat plastične hirurgije je zahvatio čitav svet. Pored estetike plastična hirurgija nam pruža i funkcionalne rezultate.

Nakon samo mesec dana naše čelo je ponovo mlado i zategnuto. Opet smo spremni za nove životne pobede i radosti. Naš duh biva mlađi, oči sjajnije i vedrije. Ponovo možemo da budemo ono što jesmo, bez skrivanja i oskudevanja. Smejati se iskreno bez ustezanja. Naše čelo je blistavije i lice vedrije. Možemo zaboraviti na tešku šminku, frizuru koju ne volimo i prepustimo se novom izgledu za koji nam trebalo malo, a pruža mnogo. Mlado, zatenuto i odmorno lice je želja svakog.  Za samo par nedelja možete biti ponovo svoji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Popunite *

Sadržaji na sajtu su informativnog karaktera i ne mogu biti zamena za stručni medicinski savet.
Tech Nerd theme designed by Siteturner